ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Για να γνωριστούμε καλύτερα!

Το printyourphotos.gr είναι η θυγατρική εταιρεία του Photolab Athens – Ακτίδης Ευστράτιος Φωτογραφικές Δραστηριότητες, η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 στον χώρο της φωτογραφίας, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ψηφιακής εικόνας και ποιοτικής εκτύπωσης. Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πληρέστερα print labs στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Το Photolab Athens απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, αλλά η αγάπη μας για την φωτογραφία και η σύγχρονη ανάγκη να αποτυπώσουμε τις χιλιάδες ψηφιακές εικόνες σε όμορφα προϊόντα, μας οδήγησε στην ιδέα του printyourphotos.gr . Όντας Official ChromaLuxe Lab, πιστοποιημένο εκτυπωτικό κέντρο από την εταιρεία fine art προϊόντων Tecco GmbH, την εταιρεία Ilford και την εταιρεία Hahnemuehle, για την ποιότητα και τις υπηρεσίες εκτύπωσης που προσφέρουμε, σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεσαι σιγουριά ότι οι εκτυπώσεις σου θα είναι υπέροχες και μοναδικές, όπως εσύ!

Το printyourphotos.gr ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια δειλά, σκοπεύοντας να καλύψει τις ανάγκες όλων εκείνων που φωτογραφίζουν με την κάμερά τους ή το smartphone και δεν είχαν έναν εύκολο, οικονομικό μα πάνω απ’ όλα ποιοτικό τρόπο να αποτυπώσουν τις εικόνες τους σε κάποιο προϊόν. Η ραγδαία αύξηση των ψηφιακών εικόνων μας οδήγησε στο να ανανεώσουμε ριζικά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα προϊόντα καθώς και να προσαρμόσουμε κατάλληλα τη χρήση της ιστοσελίδας, για όσους θέλουν να εκτυπώνουν απευθείας από το smartphone τους!

Η ομάδα μας, χάρη στην εμπειρία τόσων ετών στην αγορά της εικόνας και των εκτυπώσεων, είναι πάντα στη διάθεσή σου έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε σου ανάγκη!